Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, cocuklarımız var.
Ablam daha once eşinin yaptığı borclar yuzunden kocasından boşandı ama birkac yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkac ay once vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa cıkardı ama henuz satılmadı. Dun ablamın kocası eşimin iş cıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya gotursene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin cocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş goturmuş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl boyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha boyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına gore tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dunden beri cok uzgunum boyle birşey yaşandığı icin. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla cok samimi her gun goruşuyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa cok kotu olur diye duşunuyorum.
Ustune ustluk ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi icin eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını duşunmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yuzune nasıl bakarım bilmiyorum..