Merhaba,antidepresanlarimi doktorumun dediği gibi kullanıyorum.daha sakin daha kafaya takmayan biri oldum.mobbing değişti mi hayır.mesela benim olduğum ortamda beni kast ederek calışmıyor imalatı mi ararsınız yoksa tuvaleti pis bıraktığım imalatı mi.tuvalet gercekten pis ve ben yapmıyorum bu arada.hickimse konuşmuyor. Konuşmasın cok da umrumda değil ama yeni gelen mudur vekili de ortama uyuyor.baslangicta gunaydın diyordu sonrasında tavırları değişti sanırım dedikodu yapıyorlar
Bir de iş tanımım bir yılın icin de defalarca değişti.her gelen mudur 4 mudur değişti bir yıl da.her gelen bisi ekledi.en sonunda bugun bunu da yapacaksın denildi.bu konuda hic tecrubem yok.bilmiyorum ve danışmadayim.her an biri geliyor.orayi boş da bırakamam.arastirilmasi gereken bir konu.anlatiyorum yeni mudur vekiline.maas alıyorsun sen yapacaksına getiriyor.iyi tamam yapayım ama gosteren yok.yanimdakiler allah sana sabor versin diyor.bu adam cuma gunu son gidecek ama ben nasıl bu sorunun ustesinden geleceğim.bilmedigim bir konu
Nasıl yapacam.mobbing yapanlar biliyor işi.kendi aralarında yardımlarıymışlar.bilmiyorun iş hayatı gercekten cok zor