Merhaba Arkadaşlar .
Kasım 2016 da Turkiyedeki tum Yumurta Dondurma Merkezleri (Tup Bebek Merkezlerine) 30 dan fazla merkeze mail attım. Mailim şu şekilde 44 yaşındayım Amh hormunum 0,21 benim yumurta dondurma şansım varmı diye?
2 yerden %10 luk şansım var diye cevap geldi. Bazıları hic cevap yazmadı bazılarıda yaşım ve amh duşuk olduğu icin olumsuz şansın yok dedi.
1. Jinemed Sağlık Grubu
2. Bahceci Sağlık grubu
1. Jinemed Sağlık Grubu Teksen Camlıbel e ait Merkezden Zuhal Taşcıoğlu (Uluslararası Hasta departmanı)Hanım efendi aradı. Kendisi son derece ilgili ve bilgili bir bayan. Ben Yurtdışında yaşıyorum kendisi Teksen Hoca ile goruşerek bana %5-10 lik bir şansım olduğunu bildirdi. Bende cok duşuk olduğu icin boşuna denem yapmayım dedim. Lakin Zuhal Hanım beni cok guzel etkileyerek kaybedecek bir şeyim olmadığını bir kac gun ilac tedavisi denememizi kaybedeceğimin sadece ilac maliyetleri olacağını dile getirerek adetim başladığında kendilerini aramamı istediler ikna kabiliyeti ve tatlı dilli bi cok yuksek olduğu icin benim de icimde birşeyler kıpırdadı. İlk gunu adetim 15/12/16. Adetimin 2. gunude İlk ultrasonda sol 3 sağda 5 folukil vardı (3-5 mm aralığında). Turkiyeye gelmemi talep ettiler bende gelemiyeceğimi bildirdim. Bana uzaktan yardımla bu işe başladılar. ilac isimlerini vererek ben yurtdışında ilacları buldum ve tedaviye başladık bende iyi bir jinekolog doktor bulup ultrasan kontrollerimi talep ettiler 2 gunde bir ultrasan film ve sonuclarını kendilerine bildirdim. İlacın 4.gununde 21/12/16 sağda 7-8 folukil en buyuğu 8,4mm solda ise 4 en buyuğu 9,8mm ultrason sonucu cıktı.23/12/16 da sag yumurtalığımda 6-7-8mm boyutunda solda ise8-10-12,8mm değerler cıktı Teksen hoca 18 e cıkarmamız lazım dedi + ilave ilac verdiler .26/12/16 sağ yumurtalığımdakiler kuculdu solda ise 10-12- 16mm kadar buyudu.28/12/16 da sag yumurtalığımda 3-5 adet 5-6-8,8mm solda ise 4 folukil 11-16-23mm bu bilgiyi verdiğimde 28/12/16 tarihi icin catlatma işlemin başlanacağı soylendi. Ve 30/12/2016 tarihinde İstanbul Kalamış Tup Bebek Merkezinde Teksen Hoca yurtdışında olacağından operasyonumu Op. Dr. Omer Ozdemir yapacakmış.sabah 09,30 beklendiğimi bildirdi Teksen Hoca.. Hemen biletimi aldım 30/12/2016 tarihinde sabah Jinemed Kalamış Tıp Merkezinde oldum. Hazırlıklar başladı operasyon odasına girdiğimde stresliydim . Op. Dr. Omer Ozdemir ve ekibi tatlı dilli guler yuzlulerdi. Doktorum okadar neşeli ve espriliydiki anestezi almamla arkasından hemen uyumuşum. Operasyon sonucu 3 adet yumurtamı tek iğne ile topladığının bilgisini verdi toplamda 2 saat suren zaman zarfında herşey bitmiş ve hastaneden cıktım. Jinemed Kalamış Tup Bebek merkezi ekibine, Sayın Teksen Camlıbel ve bana telefonumun tuşları kadar yakın olan Sayın Zuhal Taşcıoğluna şukranlarımı sunar başarılarının devamını Yuce Rabbimdem niyaz ederim. Ve Siz değerli okurlara 44 yaşında biri olarak yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim.
Yumurta Dondurma İşlemi Bilgilendirme
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Yumurta Dondurma İşlemi Bilgilendirme