Kızlar meraba sevgilim askerden geleli 6 ay olcak girmek istedigi ise girebilmek icin ehliyetini yuksletmesi felan lazımdı iki uc sınıf ehliyet isteniyordu o işleri hallettigi icin ise giremedi şu an parası yok ve bana aylardır birazcik anlayış goster diyor ya bende buluşmak istiyorum askerden geldi geleli gercekten anlayış gosteriyorum 6 ay oldu zaten 6 ayda askerde bekledim e biz soz duşunuyorduk bu işe girme mevzusu yuzunden o da ileri tarihlere ertelenicek ya cidden para goz de biri değilim buluşalım ben yemek yapipta gotururum asla harcatmam parasını ama biktiriyor insanı bu biraz anlayış goster mevzusu bu ehliyet işi bitene kadar girseydi gecici ise onuda yapmadı surekli param yok lafı evet anlayışta gosteririm benim icin sıkıntı değil ama nereye kadar ya altı ay oldu o zaman diyorum biz senin paran olana kadar gorusmezsek aylarca gormiycez birbirimizi birde aynı yerde oturuyoruz o sanıyor ki telefondan canım cicim demeyle ilişki yurur ya bı bana akıl verin ben cok mu ustune gidiyorum bulusalim diye siz olsanız ne tepki gosterirdiniz canımı cok sıkıyor artık