Ya arkadaşlar ben anlamıyorum ben neden 8 sene ilkokul 4 sene lise 2 sene universitede harcadım zamanımı neden ya ben onca sene okurken kadınının veya adamın biri cıksın yalandan bir sertifika alsın kırk yaşında araya guclu bir tanıdık sokarak benim iş imkanımı eliminden alsın benim yerime o insan girsin ise benim emek verip cabaladigim alın teri doktuğum hakettiğim mesleği o insan gelsin yalandan bilgisayar sertifikası aldım diye tıbbi sekreter olarak başlasın ise bu bu kadar kolay mı ya insanların emeklerini calmak bu kadar kolay mı 1 senedir cabalıyorum gittiğim goruşmeler tecrube istiyor veya torpil ben artık yoruldum madem tecrube isteniyor eğitim sistemi değişsin veya bir kapı acılsın ki bize tecrube edinelim ben artık cok sıkıldım gercekten calışmam lazım o kadar ihtiyacım var ki ama boyle insanlar yuzunden hep kalıyoruz eminim benim gibi bir cok insan var torpili olan girdi bı yerlere ya olmayan? Suruncez mi arkadaş anlamıyorum nasıl bir şey bu ya ben neden okudum ? Bu bir emek hırsızlığı ben napcam bilmiyorum bana akıl verin benim bu işe gercekten ihtiyacım var iş arayana iş cok demeyim emek hırsızlığı yapanlar gidip calışsınlar markette orda burda evet iki sene cok değil ama ben onca okulu market vs gibi yerlerde calışmak icin okumadım ve bu benim zoruma gitmeye başladı artık nereye elimi atsam kuruyor