tupleri tıkalı olupta hamile kalamayanlar buyrun burda dertleşelim
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- tupleri tıkalı olupta hamile kalamayanlar buyrun burda dertleşelim
-
23-09-2022, 23:57:27slm arkadaşlar ben 21 yaşındayım 4,5 senelik evliyim erken evlilik yaptım ama hic pişman olmadım neyse ben evliliğimin başından beri korunmadım 2 sene bebek olmayınca tedaviye başladık benim tuplerde tıkanıklık ve yapışıklık olduğu tespit edildi ve bu durumdada tup bebek yada ameliyat olmam soylendi ben bi dr bana %95 3 ay icinde hamile kalma şansı vermesi uzerine hic duşunmeden ameliyat oldum dr bana tıkanıklığın cok uc noktada oldunu ve ufak bi kesiyle acılabileceni 3 ay icindede hamile kalacağımı soyledi ancak ameliyat esnasında durumun o kadarda basit olmadını anlayarak bana sezaryan dikişi buyuklunde bi kesiyle iki tupumude actı ameliyatım baya zor gectini soledi durumu ameliyattan cıkınca bana anlattı 3 ay korunduk dikişim buyuk olduğu icin hemen hamile kalmam tehlikeliymiş oyle dedi ve aradan 2 sene gecmesine rağmen bende tık yok her ay umutla bekledim bu zamna kadar ilac tedavileri catlatma iğneleri vs. bir suru ıvır zıvır işlemlerden gectim en son goruştumdede bana tup bebek yaptırmam gerektini soyledi dunyamı başıma yıktı bende son 4 aydır hic bir dr gitmiyorum tup bebği araştırdım 23 yaşından once ssk dan yarar lanamazmışım ozel yaptıracakta durumum yok ne yapcamı bilmiyorum allahımdan umidimi kesmiş deilim olucak benimde bebğim biliyorum ondan diliyorum dualar ediyorum o nezaman ol derse biliyorumki bende anne olcam bebğimi opup koklucam sabırla allahımın bana bebeğimi mujdeliceği gunu bekliyorum ARKADAŞLAR SİZDE BENİM GİBİ UMUTLA HASRETİNİ CEKTİMİZ BEBİŞLERİNİZİ BEKLİYOSANIZ UMUDUMUZU YİTİRMEDEN GELİN BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM BU ZOR GUNLERİMİZİ BERABER GECİRELİM VARMISINIZ?buyrunnnnnnnnn