En baştan soyleyeyim ben sadece yontemi gostereceğim isteyen uygulasın isteyen uygulamasın. Beğenmeyen kişiler lutfen yorum yapmasınlar . Sonucta ben kimseyi zorlamıyorum. Yolu gostermesi benden uygulamak ise sizden.Neyse konuya gelelim. Arkadaşlar bir onceki konuda yeni başlayanlar icin bir taktik vereceğimi soylemiştim. Taktiğimiz ozu şu.

Oncelikle mutlaka yedek bir adsense hesabınız olsun.Her ihtimale karşı ana hesabınıza bağlamadan yedek hesabınızda deneyin. Gerci bu yontemde 3.taraf eşleşen yada telif hakkı gibi dertler %99.99 oranında olmuyor.Ama youtube bu ne olur ne olmaz biz eşşeği sağlam kazığa bağlayalım.

Arkadaşlar ilk once https://soundcloud.com/ adresine gidiyoruz. Bu sitedeki şarkıların hemen hemen tamamı sesini duyurmak isteyen kişilerden oluşuyor.Uyelik bedava uye olun. Daha sonra arama kısmına dj yazıyoruz ve soldan tracks seceneğini seciyoruz.

Onunuze yuzlerce secenek gelecek.Bu secenekler icinde mumkun mertebe soz olmayan sadece muzik olanlardan birini secin.Daha sonra google da dj tiesto , armin , atb gibi tanınmış dj lerin goze carpan resimlerinden birini secin. İsterseniz video goruntuleri kesip bicerekte farklı bir calışma yapabilir ve muziği buna ekleyebilirsiniz.İsterseniz moviemaker isterseniz camtasia da bunları birleştirin.

Birleştirdikten sonra yedek hesabınıza atın bekleyin. Baktınız uyarı gelmedi hemen ana kanalınıza yukleyin. Dj tiesto benim ozellikle favorim. Bu adam sadece merhaba dese bile videoları yuzbinlerce izlenim alıyor.Burdaki bazı kotu niyetli insanlar olmasa bu şekilde calıştığım kanalımı ve aldığım izlenimleri gostereceğim ama bu kanalı heba etmeyi goze alamam.Ayrıca kazanc ekranı paylaşımı yasak olmasaydı bu adsense hesabıma bağlı ekranın resminide buraya koyacaktım. O zaman boyle calışmanızı istememdeki amacımı daha iyi gorecektiniz.

Kanalınızı mutlaka ama mutlaka ingilizce calışın. Turkce de hayat yok bide bizim insanlar kotu niyetli. Boşverin. Etiketleriniz ve başlığınız kesinlikle ingilizce olsun. Etiket bulmakta zorlanan arkadaşlar ubersuggest.org sitesinden rahatlıkla yararlanabilirler.Atacağınız her video zamanla onbinlerce hatta yuzbinlerce izlenim alacaktır. Gelen insanların bazıları tiesto şarkısı olmadığını anlayabilir yada şuphelenebilirler.Hic onemli değil. Zamanla gelecek Beğeni sayınız ve aboneleriniz cok fazla olacağından videonıza tehlike oluşturmayacaktır.

Şimdi bazıları diyecek ki bu insanları kandırma. Hayır değil.Amac izlenim almak ve para kazanmak. Kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz.Sahte reklam tıklaması yapmıyoruz.Ozellikle tiesto cok iyi izlenim alıyor . Videoda cıkan reklamların TBM oranları iyi. Sizi tatmin edecek rakamları hesabınızda goreceksiniz.

Peki bunu neden mi paylaştım. Birincisi arkadaşlar spam olayını artık sizde bırakın.İnanın bana spam olayı cok yorucu ve masraflı. Bu anlattığım olayda masrafınız yok gelen izlenimler spama gore cok daha iyi ve cok daha az vakit ayırıyorsunuz.

Yeni paylaşımlarım gelecek. Beni takip edin....

Bir onceki konuda verdiğim ornek videom. Dj Tiesto New Song 2014 - YouTube Goreceğiniz gibi reklamlarıda acık sizin de reklamlarınız acık olacak.ALLAH hepimize bol kazanclar nasip etsin.