Herkese iyi geceler. Artık sinirlerimi iyice bozan ve bi cozum bulamadığım bu sorunumu sizlere anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimle evlenmeden once babasından miras kalan eşim ve annesinin oturduğu ev icin kv bu ev oğlumun evlenince ben kiraya cikcam siz oturcaksiniz dedi. Eşimde bana boyle konuştu ve kabul ettim. Tabi sonra herkese anlata anlata bi kaldı "evimi onlara verdim, evimin balkonunu ozledim, yok evimin bilmem nesini cok arıyom" fln hep başıma kakar gibi konuştu. Bu yuzden ne evime ne evliliğime alışamadım hep emanetmiş gibi hissettim. En sonunda dayanamayıp eşime ev alalım annen buraya geri gelsin dedim. Eşim kabul etti kredi cektik ev aldık ikimizde calışıyoruz tabi. Kv evine geri dondu ve bana bu evi ben hakkettim dondum dolaştım ben geldim dedi. Eşimede kiraya vereceğim parayı artık sana vericem demiş oda biraz gecim sıkıntısı cektiğimiz icin kabul etmiş.
Sonra herkese oğluma ev aldım diye anlatmaya başladı. Eşime kızdım alma para annenden biz idare ediyoruz dedim almadı.
Neyse sonra bebeğimiz oldu. Kv bebeğim icin para veriyor benim gozume soka soka yok zahmet etme diyorum al al diyor. Madem eşime ver neden bana zorla tutuşturuyor. Surekli param var param var alirim yaparim diye konuşuyor. Bize mutfak alışverişi yapmak istiyormuş eşime soylemiş gerek yok dedim. Kac gun onu dillendirdi alışveriş yapıp gelcem size diye diye. Almış markete eşimi cağırdı gel taşıyamıyorum diye. Aldılar geldiler. Ben ne zahmet ettin diyorum param var aldım diyor keşke şunuda alsaydım bunuda alsaydım diyip durdu gidene kadar.
Daha neler neler var ama cok uzatmak istemiyorum nasıl biri olduğunu az cok anlamışsinizdir. Surekli param var param diye ovunup yaptığı herseyi aldığı herseyi yedi sulaleye anlatan biri. Param var dedigide rahmetli kp den kalan maaş yani.
Bende calışıyorum ama hic gormuyor hep eşime oğlum sen calisiyon ben maaş aliyom hersey yaparız aliriz diyip duruyor.
Cok sıkıldım bu durumdan eşimle konuştum ama değişen bisey yok kendisi biraz pasif biri banada bisey demiyor onada. Artık cok sinirlerim bozuluyor parasınıda kendisinide istemiyorum. Gorgusuz mu sonradan gorme mi anlamadım. Benim ailemde neler neler alıyor yapıyor ama ne kimse bilir nede duyar. Biz boyle gorduk. Evlilik cok zor normalde muhatap dahi olmayacağım insanla mecburen muhatap olmak cok zor.
Ben bu insanlarla nasıl gecinecegim a dostlar nasıl davranayim bu kadına