Merhabalar
Konuya uzatmadan gireyim
24 yaşında bir kızım
İlk defa birisi beni boyle seviyor yani daha once bu ilgi ve alakayı gostermemişti kimse ben engelli bir kızım yurume problemi cekiyorum evimde işimi kendim yapıyorum yani ama uzun yuruyuş yapamıyorum ama beni seven kişide bir engel yok cok yakışıklı ve cevresinde sevilen biri namazında niyazında birisi cevresinde seviliyor kızların teklif ettiği yanaştığı bir kişi oyle diyorum
Ben bende kendime gore az cok guzel sayılırım ama ben normal insanlardan farklıyım işte engelyiim bu cocuk beni gordu bende onu goruyorum gorduğunde surekli bakıyor gulumsuyordu bir gun bana acıldı duygularından bahsetti şoktaydım nasıl olurdu ki yani kendimi ona yakıştırmamıştım ki benimle nasıl olacaktı? Cunku engelliyim...
Bunu dile getirdim ben engelliyim farkındamısın dedim her şeyin farkındayım seni rabbim boyle ozel yaratmış bende senin yanımda gormek istiyorum dedi yani bana gozume bakarak "Evimin hatunu" ol ben herşeyinle kabulum dedi... goz yaşlarımı tutmadım oyle deyince... bir sure telefonda konuştuk mesajlaştık yani aramızda bir bağ oldu artık farkındayız bunun
Ama benim cekincelerim var ondan yana değil kendim den yana henuz ailesi bilmiyor cevresi bilmiyor yakın zamanda ailesi ile konuşacak benide yanında goturmek istiyor... ailesinin karşısında kucuk duşmek bana o gozle bakılmasını istemiyorum
Onunla olsun bende istiyorum ona işte nasıl karşılar cevren ki beni dedim bana " senin bu ozel durumunu cevremin nasıl karşıladığı umrumda değil yeterki seninle benim kalbimde engel olmasın diyor"
Ne yapayım arkadaşlarım tanışayım mı ailesiyle onu istiyorum hemde cok ama işte korkuyorum kendimden aksi durumu kaldırabileceğimi sanmıyorum... ne yapacağım cıkmazdayım şuan...