Direk konuya girecegim.Ben cok bunaldım cok yoruldum.Kendimi beğenmiyorun artık.Ozguvenim yerlerde ve bunu nasıl aşacağimi bilmiyorum.2 yıl git suren git gelli bir ikişkim vardı.Her gecen gun beni zehirleyen ama bir turlu silip atamadigim bir iliskinin icinde hasta oldum sonunda.1 hafta hayatimdaysa 1 ay ayrı gecen 2 yıl..En son goruşmemizde kalcan kuculmus sanki yanlar daha doluydu fln dedi.Beyefendi tam bir kalca manyağı bu arada.Begenmemis gibi bir yaklaşımdı.4-5 aydir birbirimizi hic gormemistik tekrar iletişime gecen taraf oydu.Bende karşı koyamadım.Sonra 1 hafta hersy iyiydi.Sonra cok sacma bir bahaneyle ben yokum dedi.Ama silmemis numarami fln durumlarini faln goruyodum.Ben sildim artik gozum gormesin diye.Takip ettigi kadinlara saatlerce bakiyorum kendiml kıyaslıyorum yakınlaştiriyorum tekrar tekrar bakıyorum.Birinede iltifat icerikli bir yorum yapmisti.Cok guzel kadınlar var cokkkk.Kaşları gozleri fizikleri onları gordukce kendimi begenmez oldum.Cirkin degilim ama guzelde dgilim.Butun herseyin sebebi o ş... sevmiyosan begenmiyosan defol git unutmama izin ver niye gelip her defasinda kafami karisiriyosun beni alt ust edip tekrar gidiyosun.Kendimede kızgınım her defasinda oyle bir adama kapilarimi actigim icin ne deseniz haklisiniz ne diyim cok doluyum cok