Merhabalar İZMİR'den yazıyorum şuan 7 aylık hamileyim dr'um OP.DR.ARAL OZBAL kendisine cok tşkr etmek istedim kendisi hakkında araştırma yapan bayan arkadaşlarımada umarım tavsiye olur.İlk başta şunu soylemeliyim 7 aylık gebelığım boyunca birgun olsun tlf larıma cevapsız bırakmadığı icin her soruma net ve acıklayıcı cevap verdiği icin,ayrıyeten panik atak sendromlarımda bir tlf kadar yakın olan ARAL bey'e eşim ve ben minnettarız kendisi guler yuzlu ve manevi desteği olan bir doktor biz bayanlar icin ozellikle onemli olanda bu gebelığın verdiği bir takım stresler ve rahatsızlıklarımıza hemen cozum istiyoruz ve ben bunu doktorumda buldum ilk bebeğimi kaybettim bunalımlarım vardı panık atagım yuzunden korkularımda vardı eşimle bebek istiyorduk once allah sonra tabiki doktorum sayesınde 7 aylıkım hersey kontrollu ve duzenli gidiyor umarım İZMİR arastırma yapan arkadaslarıma tavsiyem olur banada tavsıye eden arkadasıma tup bebek uyguladı 15 GUN icinde ıkızlerıne hamile kaldı arkadasım suan bebişleri 2 yasında allah uzun omurler versin kendisine ve doktoruma dualarım sayısızdır allah razı olsun .....