Sevgili değiliz bu kişi erkek. Arada bir gezer tozarız. Universiteyi beraber okuduk bu kişiyle. Sonra davranışları değişti defalarca dedim benimle erkek arkadaşlarınla konuşur gibi konuşma diye ama dinlemedi. Sonra gezmeye gelmiş beni de davet etti o son geldiği gun biz buluştuğumuz her gun tartışmaya başladık. Sonra ben buna mesaj yazdım bir cıkıştı bana ilk defa kufur etti, dovmediğime dua et seni diye yazdı. Her şeyi yanlış anlar oldu guya ben bunun tipiyle dalga gecmişim ama oysa ki konu bambaşkaydı. Sonra beni takipten cıkmış bende her yerden cıkardım takipten ve numarasını sildim. Ne bir ozur ne bir pişmanlık ustelik uste cıkıyor. Yaşı da 27. İlcede yaşıyor ve zaman zaman bulunduğum şehre geliyor gezmek icin cok uzun olmasın diye ozet gectim. Arkadaşlığımız da 2 yıl once falan başladı. Daha onceden denk geliyorduk ama konuşmuyorduk. Bir sorunun bir sıkıntın mı var diyordum yok bir şey diyordu sanki karşımdaki kişi 27 yaşında bir yetişkin değildi. Sevgilisi yok bu arada. İcimi dokmek istedim sadece moralimi cok bozdu bu olay. Artık goruşmek istemiyorsa bunu konuşarak belirtebilirdi diye duşunuyorum.