Arkadaşlar merhaba; surekli takip halindeydim "bir derdim var" kısmını. Gun bugundur diye bende yazmaya karar verdim.
Benim bir kızım var ve 6 sene once eşimden ayrıldım. Karşılıklı ufak tefek sıkıntıların yani sıra, annesi ile olan ciddi sıkıntılarım sonucunda boşanmaya karar verdik ve ayrıldık. (Herseyin icinde olma istegi; sabah 7 de eve yapilan ziyaretler, gece 12 de evi aramalar, sacimdan makyajima kadar karismalar, surekli tum akrabalarimi arayip beni bir gun ovup - bir gun yermesi vb.)Eski eşim okul hayati boyunca hep dışarıda yaşadığı icin annesinin bu farklı kişiliğini anlayamamis birisiydi. Surekli bana gormezden gel,idare et diyordu. Ama inanin hergun bir maceraya kalıyordum.
1 seneye yakindir da tekrar goruşmeye başladık. Bu sure zarfında o annesini cozmuş tabiki. Şu an hersey guzel gidiyor gibi. Annenin o surekli hayatımızda olma istegi varsa bile bana yansıtılmiyor. Ve ileride kızım ve babası babaanne ile goruşecekler, ama ben değil.
Şimdi size sorum şu arkadaşlar sizce bu şekilde bir duzen kurulabilir miyiz? Yapan var mi? Eşiyle bosanip bu kadar sene sonra tekrar birleşenlerden de yorum istiyorum Lutfen. ..
not: uzun olmuşsa şimdiden Ozur diler, okuyan gozleriniz dert gormesin diye dua ederim
Imla hatasi yapmamaya calıştım, telefondan yazıyorum.
Şimdiden teşekkurler; )