Merhaba arkadaşlar. Daha oncede konum vardı. 2 ay once anlaşmalı bosandim. Karar dun kesinleşti ve bugun nufusa duştu. Bende hemen bir an once soyadından kurtulmak adına kimliğimi değiştim. Memurum iş yerinden izin alarak ara bir zamanda halletim. Yalnız işime donduğumde istemsiz ağladım ağladım.. is arkadaşlarımda sıkma kendini dediler. Bu surec icinde hep guclu durmaya calıştım aileme arkadaşlarıma. Kendimi fazla sıktım duygularımı cok yansıtmadim. Aldatilarak ayrıldım 6 aylik evliyken ve bu şahısın kesinlikle benimle para icin evlendigine eminim bir ton borcuda varmış neyse allaha havale ediyorum. Sormak istediğim bu icimdeki acım ne zaman gecicek yani ben onu sevmiyorum icimde hic-bir his yok. Ama kandirilmak duygularla oynanmak cok acı. Su an bile herkes dışarıdan bana guclu der bana bugunku olaydan sonra korktum. Daha iyiye giDebilirmiyim cok zor bir surec yani bilmiyorum aslında aglamamaliydim. Zaten davayı ben acmıştım bu ana hazırdım. Ama herşey gozumun onunden gecti hayaller hevesler yaşananlar.. ne zaman atlatırım konuşmak icimi dokmek istedim. Fazla duygularımı bastirmamalimiyim ne zamana kendime gelebilirim.