Canlar, 1. tup denemem olmasına rağmen bircok doktora muayene oldum ve şuan itibari ile ilaclarım ile birlikte 15 bin tl harcamış bulunmaktayım. Bunun icinde polip ameliyatım da var. Onumuzdeki gunlerde transfer oncesi era testi de yapılacak 4000 tl daha ekleyelim oldu 19 bin. Cevremdeki hastalar ve kliniklerde gorduğum kadarıyla pek cok kişi devlet katkısı alamıyor. Rapor almak aylarca surduğu icin bir cok kişinin kaybedecek 1 gunu bile yok.sgk anlaşmalı klinikler de cok sınırlı.Ben acizane il sgk ve sağlık mudurluğu ile goruştum. Onlar sadece mevzuat boyle haklı olabilirisiniz ama bunun muhatabı biz değiliz bimer (başbakanlık )veya cimer(cumhurbaşkanlığı bilgi iletişim merkezi) uzerinden hak ayarabilirsiz diyorlar. Cumhurbaşlakımız da bircok kez 3 cocuk yapılmasını dile getirmiştir.Bir cok hasta kredi cekerek, borc alarak işlem yaptırmaya calışıyor.Bence alınan katkılar yapılan masrafların beşte birini bile karşılamıyor. (Her deneme icin 1300 tl katkı veriliyor.)Bu yolda yalnız yurumek istemiyorum.