İlk Once Dunya Engelinden Bahsedelim. Dunya Engelli Sony Vegas & Camstatia İle Gecebilebilir Peki Nasıl ? Sony Vegas ta Present Pack yani Pack Effects Rahatlıkla Gecebilirsiniz Araştırırsanız Ne oldugunu anlarsınız Zaten 2-3 Kombinasyon İle gecer

2 .Yontem : Cereceve İle Gecilebilir Ama Goruntu Tam Ortada Olursa Yine Taraf Veya Engel Verebilir Bundan Dolayı Saga Sola Yukarı Aşagı Goruntuyu Taşıyın ve Gececektir .

Ses Eşleseni : Bu İse Video La Ses Ayırın Ve Cool Edit Pro Programını indirerek Sesin Ritimlerini Degiştirerek Cook Rahatlıkla Gecebilirsiniz.

Video Anlatım Cool Edit Pro VİDEO BANA AİT DEGİLDİR ( ANLATIM İNGİLİZCEDİR )

İlk Oncelikle Video İle Sesi Ayırın .[ Total Video Convertor İle Videoyu Mp3 Yaparak Olabilir . Sonra Sesi Ritileri İle Oynayın . Sony Vegas Veya Camstatia İle Birleştirin Video ile Sesi .

Cool Edit Pro Link : İndir

VirusTotal: Link

Sony Vegasta Hemen Hemen Herkeste Var . Packı Araştırarak Ve Nasıl Sony Vegasa Entegre Edeceginizi Araştırarak Bulabilirsiniz. Teşekurler Umarım Yararlı Bi Konu Olmuştur . Ve Linki Taratmadan İndirmeyin . Zaten Link Benim Degil İyi Gunler

Cool Edit Programınında Ders Videoları Youtube'de Var . Zatenn Cook Basit Bi Program