merhaba arkadaşlar tekrardan ben yine geldim. Şimdi size birşey daha anlatacağım. Size erkek arkadaşımla aramızda gecenlerden bahsetmiştim. İlk iki konumu okuyanlardan ozellikle şimdiki yorumları isteyeceğim. Biz yine o erkek arkadaşımla devam ettik. Olurda bi gun bizi dışarda ailenden biri gorurse evlenmeye zorlayacaklar ben seni cok seviyorum ama evliliğe hazır değilim şuan ama olursa senle olmasını isterim demişti biliyorsunuz. Bunu 5 aylık ilişkimizde iki defa yaşadık. Beni duşunerek benden bir kere daha ayrılmıştı olurda biri bizi gorurse ben maddi olarak ve duşunce olarak evliliğe hazır değilim seni cok seviyorum ama ilişkimiz ailen tarafından oğrenilirse sen zor durumda kalma diye bitirelim demişti. Gecen seferde bu lafından sonra barışmıştık bu seferde bu lafından sonra barıştık. Her ikisinde bu lafı ettiğinde aynı gun abimle karşılaşmamıza 2 defa kıl payı kurtulduk gecen sefer kıl ğayı oğrenmesinden kurtulmamıza ragmen devam etmişti benimle olmaya yine kıl payı kalmışken oğrenmesine yine devam ediyor ilişkimize. Abimde belalıdır oğrense kotu olur biliyor. Bende son adrenalinden sonra bastım kahkahayı sen iki defa oğrenmesine ramak kalmışken karşılaşmamıza bizi gormesine hala benim yanımdasın surekli ya biri gorurse diyip ayrılalım diyorsun ama bence sen bana aşıksın bensiz yapamazsın diyip guldum. O da guldu bana hak verdi. Herşey olacağına varır dedi bu sefer. Sizce ben şimdi ne yapayım ? Bence devam edeyim zaten birbirimizi sevdiğimizi ben iliklerime kadar hissediyorum. Allah korusun hicbirşey olmayacak o gun geldiğinde biz abime soyleyeceğiz. Herşey adetlere gore olacak diye duşunuyorum. Ha belkide biz anlaşamayız daha sonra ve olmaz o da kader. Ama olurda oğrenirse abim bizi sizce yine ilişkisinin ve benim arkamda durur mu ?