Arkadaşlar bu en zorlu donemimizde herkes kendi bildiğini,araştırdıgını, tecrubelerini birbirine aktarsa ne guzel olur. İlk tup bebek tedavimde dun itibariyle negatifi gordum. Cok uzuldum ama hızlı toparlanmak istiyorum. Arastrmaya calısıyrm ne yapabilirim diye cunku sebepsiz infertilite dendi. Neye yoneleceğimi de bilemiyorum. Kromozom analizi ve kan pıhtılasması testi yaptrdm henuz sonuc almadım. Baska neler yaptrmak lazım? Arı sutu bal polen- corek otu bal tarcın tuketmeye karar verdm kalitesiz embriyonun yumurtadan kaynaklanabılecegını okudum. Birşey kaybetmem kullanayım diyorum. 2-3 ay ara verip tekrar sıfırdan tup bebege başlayabilirm. Herkes onerisini paylasrsa zmn kaybetmeden birbirimzie ışık tutarız belki. Birkac negatiften duşukten sonra teste tahlıle başlamak daha zor geliyor bastan onlem alabilecegmz seyler varsa bu acıları aza indirgeriz en azından. Rabbim ol demedikten sonra olmayacak ama benden istemeye devam edin umudunuzu kesmeyin diye buyurmus.Bizler hem umut edip hem direnmeye devam eden guclu anne adaylarıyız. Acımızla gucleniyor ve savasımızı bırakmıyoruz.