Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz
Ben direk konuya geceyim
Gecen cuma gunu kvmin misafiri vardı beni 1 gun oncesinden cağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, cocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tumden ben aldım hallettim vs... 1 gun sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana ceyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Ceyrek aslında benim (kvme odunc vermiştim 1 sene once) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan oturu boyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borc yazdırıp cıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar soner diyor.
Ceyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizce Kayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana soylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne uzuleceğimi
Ama baya da guldum kızlar
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sozel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)