Kızlar merhaba .
daha once de bahsetmiştim herkesi kendine aşık sanan bir iş arkadaşım var yaşı 40 civarı.aklıma takılan bir mesele var sizinle paylaşmak ve nasıl davranacağıma dair fikir almak istiyorum .eşimle taaa sozluyken ona instagramdan biri kadın yazmış ss alıp baksana ne yazmış dedi.kadının yazdığı ilk şey merhaba tanımıyorum(mesajın altında kabul et reddet sececeği vardı ilk kadın yazdı yani)gulduk biz de guya cakallık yaptı yani kadın. bi şey olsa yazdığı belli sanki cevap vermiş gibi.halbuki kabul et- reddet sececeği var mesajın altında ilk onun yazdığı belli.eşim engelledi tabi onu.neyse sonra her kız gibi kadını stalkladım bir de ne goreyim bu iş arkadaşım o kadını takip ediyor.haliyle şupheledim ve aklıma 2 secenek geldi.
1- tanıyor olabileceğin kişilerde eşim secenek olarak geldi kadında psikolojisi bozuk olduğu icin yanlış anlayıp boyle bi şey yazdı( cunku bu olay olduktan sonra iş arkadaşım konuyu o kadına getirip baksana bu da benim arkadaşım psikolojisi bozuk diye bahsetmişti sonradan)
2-iş arkadaşım entrikayı sevdiği icin boyle bi şey yapmaya calıştı ve eline yuzune bulaştırdı.
1. sececeğe kendimi inandırmaya calışıyorum ama dun fotosunu gosterip baksana bu kadına boşanmış 2 cocuğu var eşi aldatmış diye bahsetti sanki beni sınıyor gibi geldi haberim var mı yaptığı sacmalıktan gibi.
bir de dun dedi ki kadın buna guya fotolarıma yorum yapar mısın eski eltilerim catlasın falan demiş,bunu deme yuzunu nasıl buldu?demek ki birbirlerinden bu tarz talepleri oluyor diye duşundum. ne guzel unutmuştum bu konuyu tekrar başa sardım.nasıl davranayım bu kadına bıktım ...
kendisi k*pek kocası tarafından defalarca aldatıldığı icin sarıyor diğer kadınlara.surekli bi acık arama kusur arama .dipdibeyiz ofiste nasıl davranayım fikir istiyorum .