Arkadaşlar merhaba,
Kanalımı gecen yılın sonunda actım. İcerdiği videolar dinlenme muzikleri ve doğa sesleri uzerine. İnsanlar genellikle ders calışırken, ofiste calışırken ya da uyuyabilmek icin dinliyorlar. Bazıları da sırf evde doğal ses ortamı olsun diye acıyor. Ağırlıklı izleyiciler ABD'den.
Kanalda dunyanın pek cok yerinde kaydedilmiş doğa sesleri yanı sıra, Delta, Gamma vs beyin dalgaları kullanımı yoluyla dinlenme ve sakinleşme videoları bulunuyor. Ayrıca dikkati dağıtmayacak yoğunlukta muzikler de kullanıyorum.
Bir de belki duymuşsunuzdur, White Noise sesi pek cok Avrupa ofisinde ve uyku sorunu olan insanlar tarafından surekli olarak kullanılıyor. Bunun icin satılan bir White Noise cihazı var, kanalımda bu cihazla aynı işlevi goren uzun White Noise videoları da bulunuyor, uyku sorununuz varsa denebilirsiniz.
Kanalın yıllık 50.000 saat izlenmesi var, ancak abone sayısı henuz 1000 olmadı. Neden olmadığını bilmiyorum. YouTube uzmanlık alanım değil. Kanalın iceriği ve teknik SEO durumu ile ilgili olarak goruşlerinizi alırsam cok sevinirim. Tanıtım ilgili onerilerinize de acığım.
Kanalım hoşunuza gider, abone olursanız da cok memnun olurum.
İlginize teşekkur ederim.
Kanalım Hakkındaki Goruş & Onerileriniz
Acemi Webmaster0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Kanalım Hakkındaki Goruş & Onerileriniz