Merhaba arkadaşlar. .
Gecen hafta konu acmistim bazı sağlık problemlerim vardı. Kalbimde carpıntı ve ekstra atım sorunu yuzunden doktora gittim.Ben panik atak diyecekler diye beklerken yapılan kan testlerinde potasyum ve aminotranferes cok yuksek cıktı. Ve doktor emin olmak icin yeniden kan testi istedi.şimdi onun sonucunu bekliyorum.bu arada EKG de yapıldı onu doktor daha gormedi.
Bende bu arada netten biraz araştırdım. Potasyum seviyesi yukselmesi carpıntı halsizlik yorgunluk belirtileri yapabilir diyor.Bobreklerde bir problem olabilirmiş.ve bu sorun halkedilmezse kalp krizi riski varmış.
Zaten cok olan carpıntim dahada arttı ve şimdi cok korkuyorum aniden kalp krizi gelecek diye..
Cok korkuyorum cigerlerimde yada bobreklerde onemli bir sorun cıkacak diye..moralim cokk bozuk..kendimi berbat hissediyorum.Daha once başına boyle bir durum gelen varmı?Yada ben kendimi nasıl sakinlestirebilirim?Her gece acaba uyurken kalbim duracakmi diye duşunuyorum. .evde yalnız kalmaya korkar oldum.
Normalde korkak biri değilimdir ama bu carpintilar sakin kalmama engel oluyor panik oluyorum ((