Herkese merhaba. Nasıl anlatsam bu sorunu bilemedim. Orneklerle mi acıklasam. Mesela biri hoşlanmadığım bir şey desin hemen moralim bozuluyor. Ya da benim anlattığım şeyi anlamasın sinirleniyorum. Evli değilken de vardı boyle ama cocuktan sonra arttı. Ben de farkındayım eşim de diyor. Kızarak sinirlenerek soyluyorsun diye. Mesela gecen gun kayınvalidem orgu orerken telefon caldı şişle makas cantasını bıraktı koltuğun uzerine. Bana kıza dikkat et dedi gitti. Canta da tam kızın yanında fermuarı acık o gider gitmez zaten bizim yaramaz saldırdı cantaya ben de anneme seslendim bunu buraya koyma diye aldım cantayı kaldırdım. O da telefon bitince ben sana bak dedim de gittim dedi. Eşim sonra sert soylediğimi belirtti bana ama ben farkında değilim. Sonra kafaya takıyorum kırıldı mı acaba. Kayınvalidemle aramızda hic sorun yok bu arada. Bunu ornek olsun diye anlattım. Sert ve kırıcı olabiliyorum. Birinin hic sucu yokken sinir oluyorum mesela icten ice. Bunu aşamıyorum eşimle bu yuzden sıkıntı yaşıyoruz. Guzellikle soyle diyor ama ben beceremiyorum. Napmam lazım. Doktora mı gideyim. Gidip cozum bulan var mı