AMOLED ekrandan IPS ekrana gecince hayal kırıklığına uğrar mıyım? 4000 mAh bataryadan 1960 mAh bataryaya gecince haliyle bir kısa sure kullanım sorunu oluşacak. ( Uzun sureli iPhone 7 kullananlar batarya performansı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.) Fiyat olarak yakın değerlerdeler bu geciş icin ortalama 3700 TL vermeye değer mi?
Apple iPhone 7 vs Samsung Galaxy A50
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- Apple iPhone 7 vs Samsung Galaxy A50
-
23-09-2022, 23:47:55Şu an Galaxy A50 kullanıyorum ve uzun yıllardır da hep tercihim Samsung'tan yana oldu. Aslında telefonumdan cok memnunum ve beğenerek almıştım. Fakat herkesin de bildiği gibi Android'in stabilite sorunu var. Apple cihazlarında bu stabilite sorunu yok. iPhone 7'ye gecmeyi duşunuyorum ama aklımı kurcalayan bikac soru var;
AMOLED ekrandan IPS ekrana gecince hayal kırıklığına uğrar mıyım? 4000 mAh bataryadan 1960 mAh bataryaya gecince haliyle bir kısa sure kullanım sorunu oluşacak. ( Uzun sureli iPhone 7 kullananlar batarya performansı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.) Fiyat olarak yakın değerlerdeler bu geciş icin ortalama 3700 TL vermeye değer mi?