merhaba hanımlar. uzun suredir bu konuyu acmak istiyorum ancak tam emin olamamıştım. şimdi ise zamanı diye duşunuyorum. konuya gelecek olursak;
ben universite son sınıfta teorik eğitimi bitmiş bir ofiste uzun donem stajyerlik yapıyorum. staj yaptığım ofiste yalnızca ofis sahibi ve ben vardım. ilk goruşmemizde kendisi bir calışana ihtiyacı olduğunu, birbirimizi beğenirsek calışabileceğimi soyledi. malûm bu işsizlik ortamında ben de bu fırsatı değerlendirmek amacıyla ozverili ve hırslı bir şekilde yardımcı olmaya, evde bilmediklerime calışıp iş yerinde bilmediklerimi sorup kendimi geliştirmeye calışıyorum. stajımın ilk haftasında erkek bir calışan geldi, birlikte calışmaya başladık. ilk gunden itibaren bir ilgi seziyordum. iş cıkışlarında beraber metroya giderken uzun uzadıya muhabbetlerimiz oluyordu. bir gun kek yerken ben iş yapmaktan yemeye fırsat bulamadım, kendisi elleriyle keki bolmuş ben donduğumde baktım neden boldun ki dediğimde sen rahat ye diye yaptım dedi. hayatında kimse olmadığını soyledi bircok kez. bir gun evlilik konusu acıldı, bende bu durumu 5-6 yıl duşunmediğimi soylediğimde oo ben o zamana 30 olurum dedi. birlikte sinemaya gittik. bu ve bunun gibi bircok flortoz davranışı oldu. buraya kadar her şey normal duruyor ancak işverenim bu durumu sezmiş olacak ki diğer calışan gelmediğinde bana kendinden ornek vererek ben eşimle aynı ofiste calışıyordum, bu cok yanlış, boyle bir şey kendi ofisimde istemem dedi. bu uyarıdan ben anladım, geri cekildim. birkac patavatsız davranışı da bu surecte etkili oldu. kendisi hÂl yakın davranmaya, telefonumda erkek arkadaşlarımla konuştuğumu gorduğunde tavır almaya başladı. ben bu iş fırsatını kacırmak istemiyorum, nasıl davranmalıyım? aynı işyerinde boyle şeylere ben de sıcak bakmıyorum. bunu ona da soyledim iş ilişkisini başka bir ilişki ile karıştırmak doğru değil diye. nasıl profesyonel davranabilirim?