3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda cok oz guvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye duşunduk acıkcası ama duzelmedi. Hicbir şey hissetmiyorum on sevişme haric taş catlasın 2 dakika suruyor.
Durum boyle olunca 7 ay once bir urologa gitti. Doktor kegel egzersizi onerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilac tedavisine başlandı. Duzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hic hoşnut değil. Surekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Sure hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar cok şey denedik ki artık umidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yuzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gercekten cok seviyorum ama tahammulum kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yuzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kotu biri miyim diye duşunuyorum. Siz neler duşunuyorsunuz? Objektif yorumlara cok ihtiyacım var. Şimdiden cok teşekkur ederim..