Herkese iyi akşamlar hanmlar,
Ben 13 yıllık evli uc cocuk annesi bir kadinim ben de esim de memuruz .Uzun bir sure sonra cocuk sahibi olduk .Ikiz kızlarım 5 yaşında oğlum 4
Esimin onceden de kusme huyu vardı ama cocuklar olduktan sonra bu durum benim icin daha cozulmez oldu .Onceleri yapıcı olan adım atan bendim.Bu durumun esimdeki karşılığının "cunku ben hakliyim" olduğunu fark edince adım atmayı bıraktım.
Ailesine karşı da boyle anneyle kardeşlerle ya kus ya da iletişim sıkıntılı
Son bir iki olayı anlatmak isterim: Evin eşyası eskidi hep erteledik yok tayinn bitsin şoyle olsun falan dedim ki isteseydik degistirebilirdik insanlar nasıl ki taksit vesaire ile yapıyorsa biz de yapabilirdik ki ortalama 50 bin cıkaracak durumumuz var bunun uzerine ortalama 15 gun konuşmadı ki kavga gurultu yok
Son olay ise şoyle ben akşam kotu bir uyku gecirdim sabah halsizdim bunu da dile geirdim yuzu duştu cocuklari krese goturecektik kahvalti hazirlamak icin mutfağa girdim koca bu kase tahin pekmez alıp cocuklara kasik kasik yediriyor ben de hazirlik yapmayi biraktim zaten ekmek pekmez doyacaklar halsizim de ona da bozuldu kı hep soylerim hazırlayalım her şeyden yasinler
diye.Tabi orada giderken cocuklarda n birini azarladı yolda tripli krese cantaları attı ve geri dondu ben de kreş yakın diye canta telefon falan almadım eve de giremedim.kapıda bir saatten fazla onu bekledim gelince tartıştık normalde sakinimdir ama resim yukseldi neyse konu ev duzensiz pis az saat calışıyorsun ben yapayım demiyorsun a geldi .ustelik cocuklara rağmen ve calisyorum her gun yemek olur dağınıklık da genellikle onundur ama kotu zamanlar da bu şekilde manipule eder ve kuser su anda yine kus ve ben artık daha fazla dayanamayacagimi duşunmeye başladım.Boşanma durumu nasıl olur ne kadar cirkinlesir onu hesapliyorum dışarıdan da durumun nasıl gorunduğune bakış acılarına ihtiyacım var
Şimdiden teşekkur ediyorum