Hanımlar merhaba, oldukca uzun bir suredir yoktum. 1 sene once babam hastalandı, yoğun bakım sureci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı donemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle goruşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım cok iyi cocuk vs vs goruş diye beni gaza getirdi acıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hic bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve cok kotuydum, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gosterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak cunku konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikce beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda cok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar gecti o da aramadı. Hayatımın en kotu donemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.

Eski uyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra cok kotu bir yere tayinim cıktı, babam hastalandı, işyerinde cok kotu zamanlar gecirdim, artık o kadar yorgunum ki, gececek biliyorum ama birilerinin bana evet bende cok kotu şeyler yaşadım ama duzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.

Şu an hic bir hayalim yok, tek isteğim iş değiştirmek.