Guncelleme: 4. Sayfadadır arkadaşlar .
Arkadaşlar şu oruc zamanı bir kadın nasıl delirtilir nasıl sabrı sınanır evet bunu yaşıyorum resmen.
Evimde değişiklik yaptım yatak odamda yatağımı komidinlerimi yer değiştirdim bir taraftan temizlik ve o yatak insanı nasıl yorar tahmin edersiniz ağır da bir de.
Cocuklarım gordu once anne ne kadar guzel olmuş ellerine sağlık diye guzel karşılık verdiler.
Neyse eşim eve geldi. Cocuklara kıyafet almış iceri gectikten sonra burayı niye boyle yaptın bana sordun mu diye sert bir uslupla geri donuş yaptı.
Ben de eline sağlık yorulmussundur demek yerine gercekten boyle mi duşunuyorsun dedim.
Neyse oyle kapandı.
Cocuga aldığı bluz 3 beden buyuk. Sanarsın elbise.
Dedim bu buyuk değiştir.
Bana soylediği şu:
Niye oğlum giymeden kucuk geldi deyip başkasına mı vereceksin?
Tabi ben şok o an.
Ne alaka dedim.
Sen olmayanları hemen başkasına veriyorsun ya. Dedi.
Oyle bir şey duşunmedim şu an dedim.
Senin beyninin icini ben bilirim deyince iyice sinirlendim suizan etme dediğim halde benimle inatlasti. Yok oyle diye.
Neyse biz bir kavga tartışma,
Cocuk gibi ağız okenmesi de yapınca ben artık kapıyı yumrukladım.
Cocuklar korktu . Cocuğumun biri anne elin acıdı mı opeyim dedi.
Diğeri anne ev cok guzel olmuş ellerine sağlık dedi o halde bile. Bunu diyen cocuklar kucukler.
Sonra eşim oturdu kanepesine televizyon actı keyifle tv izliyor.
Hic bir sey olmamış gibi.
Bense cocuklarımın gozunde ne kadar kuculdugumuzu, kotu ornek olduğumuzu duşunuyorum.
Onlardan ozur diledim sizin yanınızda boyle gorunmek istemezdim diyerek sarıldım.
Ben normalde cok sakin bir insanım ama damarıma basıldığı an kriz geciriyorum.
Sonrası pişmanlık keşke hic duymasaydm falan diyorum.
Ben bağıran kapıya vuran bir kadın olmak cocuklarımın o temiz zihinlerinde bu şekilde barınmak istemiyorum.
Ne olurdu biz de birbirini anlayan bir cift olsaydık.
Regl donemim de yakın o gunlerde zaten ekstra ofke oluyor nedense.
Haksızlığa gelemiyorum suclanmislik hissi cok cirkin bir şey bir de sucun bile yokken.
Tepkilerim normal mi fazla mı bilmiyorum.
Susmak daha mı olurdu onu da bilmiyorum.
Hemcinslerim olarak beni daha iyi anlayacağınızı duşunduğum icin yazmak istedim.
Rahatladım şu an