Kızlar kendimden bahsedeyim size, ben 26 yaşında genelde guleryuzlu sıcakkanlı samimi icten bir kadınım. Bir evlilik yaptım şuan cekişmeli boşanma aşamasındayım. Hem evliliğim hem boşanma davasındaki iftiralar yalanlar yuzunden ne kadar kafaya takmıyorum gibi gozuksede surekli beynim gecmişi tekrar ediyor yani bu artık beni tukenme durumuna getirdi. Karşımdaki insan tam bir psikopat ve ben bunu cocuğum olduktan sonra anladım. Onun oncesinde karmaşık giden bir evliliğim vardı ailemin yanında yaşıyorum maddi manevi hicbir sıkıntım yok cok şukur cocuğumla beraber gul gibi gecinip gidiyoruz fakat icimde surekli bir intikam alma hissi var. O kadar iftira attı yalancı şahitlik yaptırdı davayı kazanmak icin surekli beni kışkırtıcı mesajlar attı cevap vermedim cocuktan şuphelendiğini aldattığımı soyledi ben bu adam icin olup bitiyordum o kadar bağımlıydım bağlıydım ki 10 yıldır hayatımda ama kendini cok cok iyi gizlemiş aşk sevgi bitince daha iyi gordum şukurler olsun yine de kendimve cocuğum icin en doğru kararı vermişim. Gecmişte surekli onun ailesinin yaptıkları onun yaptıkları canlanıyor 1.5 yıl oldu davayı acalı ama hala yaşattıkları dun gibi aklımda karşısına cıkıp bağarmak istiyorum ama mahkemeden dolayı yapamıyorum avukatım hicbir şekilde muhatap olmamı istemiyor davanın surecini etkilememek icin bu da beni yiyip bitiriyor bir turlu onu affedemiyorum hep yarım kalmış bastırılmış duygular var cok sevdim ama hic sivilmedim yani narsist eşi ya da partneri olanlar beni daha iyi anlayacaktır, evde başka dışarda başka davranıyordu. Karaktersiz ama herkesin karakterini kopyalıyordu yapmacık davranıyordu duygusuz vicdansız vs bundan nasıl kurtulabilirim ? Kendisi psikopat olduğu icin beni akıl sağlığı yerinde değil diye ( hukuki acıdan akıl sağlığı yerinde olmayan tarafın acmış olduğu dava kabul edilmiyor ) suclamalarda bulundu psikiyatriye gonderdiler hicbir sorunum cıkmadı cok şukur bir dahaki duruşmada tazminatta istedim davam kabul olacak İnşallah yani kızlar cok zor sınavlardan geciyorum ailem hep destekcim ama bi turlu ozguvenimi yerine getiremiyorum bi turlu rahatlayamıyorum psikiyatriye gitmeden psikologa gitmeden nasıl şeyler onerirsiniz bu intikam duygunuzu nasıl bastırdınız ofkenizi nasıl bastırdınız ?