Merhaba,biraz akıl almaya ihtiyacım var yardım edin lutfen.Esimle 10 senedir birlikteyiz 3 sene sevgiliydik 7 senedir evliyiz 2 oğlumuz var.Simdiye kadar tek birgun kavga etmedik sesimiz dahi yukselmesi hic cok uyumluyduk.Sevgiliyken cok aşırı kıskanc ve baskiciydi evlendikten sonra değişti cunku bu sekilde devam ederse evliliğinin biter diye duşunuyormuş.Beni cok seviyordu benim onu sevdiğimden fazla.Kqvgayi asla sevmez bende sevmem.Ama ben sanırım sevgisine guvenip biraz fazla sıkıp bunalttı.Kiskancligim cok kaybetme korkusundan sanirim buda.3 aydır benden uzaklaştı biraz yengesiyle de kavga ettiler iyice koptu ne soylediyse yengesi.benden yanada cok bunaldim cok sıkıyorsun surekli aldatiyormusum gibi her hareketinin altında birseyler arıyorsun diyor sana karşı rahat değilim artik diyor.Bu soguklugundan kaynaklı tartıştık biraz bende bosanalim dedim ve ilk defa detaylara nafaka falan konularına kadar konuştum.O konuşmadan sonra bende birseyler koptu diyor eskisi gibi yoğun sevgimi hissedemiyorum notrum suan dedi hic sevgi yok demiyorum ama eskisi gibi hissedemiyorum suan dedi.Biraz zaman ver diyor bana ama ben surekli peşimde gezdiği icin sanki duruma alışamıyorum bir turlu bekleyemiyorum.Artik adım adım hesap verir gibi soylemek istemiyorum diyor kendime de biraz zaman ayırmak istiyorum diyor (yoğun calışıyor jaya vakti olmuyor pek) surekli dort duvar arasındayım nefes almama musade etmiyorsun diyor.Gonlunu almaya calışıyorum bazen seviyor gibi davranıyor sarılıyor falan bazen cok soğuk.Gercekten cok kotuyum 10 senedir ilk defa benden uzak duruyor.Kendimi frenlemekte zorlanıyorum cok ozluyorum cunku gun icinde normalde butun gun mesaj atardı arardı şimdi 1 2 defa yazıyor en fazla cok uzuluyorum