Arkadaşlar hepinize merhaba,
2-3 haftadır uyuz gibi kaşınıyorum bu bocekler yuzunden. Yurtta yaşıyorum ve yurt sistemi şu şekilde 1 daire de 2 oda var ortak mutfak ve banyo var. Ben tek yaşıyorum karşı odam 2 kişi kalıyor bu donem yeni geldiler. Geldiklerinden beri bulaşık yıkamıyorlar ve yedikleri de masa da kalıyor,mutfakta 3-4 poşet cop torbası birikiyor,uyarınca atıyorlar,yıkıyorlar. Ben sabahtan okula, akşamdan geceye işe gidiyorum zaten yemekle işim yok. Gece geldiğimde bir kac minik bocek gormuştum ama yakalayamamıştım cunku aşırı hızlılardı cokta onemsemedim şahsen bitmiş bir şekilde yurda geliyorum cunku.
2-3 hafta once o minik boceklerin kocaman haliyle tanıştım ve artık kaşınmadan duramıyorum. Ciddi bir bocek fobim var. Kızlarla konuştum ve konuşurken mutfak sandalyesinde oturdum montumdan odama gelmiş aklımı kacırıyordum zor oldurdum. Şimdi de ya odamda varsa diye kendi kendimi yiyorum. Şimdi tekrar mutfakta olan boceği arkadaşım oldurdu. Turkiye'de yaşamıyorum marketlerde bocek ilacı da yok. Eczane gibi bir yerden borik asit aldım patatesle karıştırın koyun heryere diyor. Acaba bu işe yarar mı? Yemekler dışarda kaldığı icin mi oldu yoksa kızların mı gunahını alıyorum bilmiyorum. Ormanın icinde yaşıyoruz ancak gecen donem boyle bir sorunum yoktu.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkur ederim şimdiden