Bursa tup bebek merkezleri tecrubeleri:

Bursa ve cevre illerde yaşayan infertilite(kısırlık) hastalına yardımcı olmak, amacıyla tespit ettiğim durumları kısaca paylaşmak istedim canlarım.
Prof. Osman Develioğlu, muayeneden sonra bana yakında menopoza girersin dedi. Her ay tek yumurta yapmama rağmen, paranı almak isteyen yerler tup bebek deneyebilirler , ancak faydasının olacağını duşunmuyorum, dedi. Doğal yolla olmazsa Kıbrısta yumurta transferini uygun gorgu. 37 yaşındayız ne doğalı hocam ? Daha ne beklicez şaka mısın demem gerekirdi yuzune. Bir kanadı kırık kuş misali bakıyorsun gozune ne diyecek diye. Sanırım başarısını duşurmek istemedi. Hasta psikolojisinden anlamayan ve ilgisizlik olarak zirveye yerleşti gozumde. Aldığı 400 tl ye cok acıdım acıkcası. Hasta yoğunluğu normal geldi bana.
Dr.Murat Erdemir: Bir test icin gittim sadece. Doktorla goruşturelim ucretsiz, dediler. Goruşme ucreti yok ve yarım saat bilgi verdi. Sonraki gunlerde test sonucu icin de kendisi aradı. Diğer doktorum ile devam ettiğim icin Murat beye gecemedim o gunlerde. Fazla hastasının olmaması soru işaretleri oluşturdu kafamda. Ancak ilgi ve bilgi konusunda yeri zirvedir gozumde.
Doc.Şahin Zeteroğu: Kendisi oldukca ilgili bir doktor. İletişim kurman sorun olmaz sana donuş yapar. Hasta psikolojisinden anlar. Ancak kliniğinde calışanlar son derece ilgisiz ve soğuklar. (Bahceci Fulya hastanesine gore)Testler konusunda cok yardımcı oluyor. Her zaman muayene ucreti almıyor. (Bursada en pahalı olasına rağmen Bahceci Fulyaya gore cok uygun.)Kliniği cok yoğun. Tabiki yetişmek zor o kadar hastaya. Gec saat gecirdiğim bir operasyon sonrası, klinikte yalnız başına kalmıştı tum calışanlar cıkmıştı. Bu beni cok etkiledi acıkcası. Ancak sonra amh nin cok cok duşuk olduğunu gorunce bence tavırları değişti. İlac da vermedi. Değerler (sadece inofolik kullanıyordum) duzelirse gel,dedi. İlaclar yumurta oluşturmaz, oluşan yumurtayı geliştirir dedi. Şaşıttı beni. Usulce kapıyı gosterdi diye duşundum. Zaten arayan soran da olmadı sonrasında. Boylece Bursa ’da Tup bebek macerası benim icin kapanmış oldu.
Sonuc: Şu an itibariyle kullandığım ilaclar ve vitaminlerle 2. Yumurta toplamam yapılacak. İstanbula gitme imkanı olan hastalar varsa ben Bahceci Fulyayı ve Doktor Erbil Yağmuru oneriyorum. Hastane pahalı, ulaşımı zor ancak guleryuz, ilgi ve başarı istiyorsanız bence değer.