Herkese merhaba, 1 hafta once Eşimin facebook hesabı actığını fark edip istek attım ekleştik. Profil fotoğrafına yabancı bir kız kalpli emoji koymuştu beğenmek yerine. Kızın profiline baktığımda ise yabancı bir şarkı paylaşıp Eşimi etiketlemiş ve koymuştu. Eşim de yorum olarak Atmıştı. Elim ayağım titredi tabi sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Gorumcem de gormuş bunu, aramız iyidir. Onunla konuştuk anlatınca bende fark ettim şok oldum hatta mesaj attım bu ne oluyo dua et karın gormesin ne nok yiyosun falan demiş. Attı bana gorumcem eşime yazdıklarını. Eşim hatırlamıyorum yorumu falan kız kendisi eklemişti beni demiş. Sonra Eşim beni aradı ben facebook hesabımı kapatıcam dedi birden bire, hayırdır yeni actın dedim. İşime yaramıyor dedi. Sinirlendim calıştığı dukkan eve yakın dukkandaysan 10 dk eve gel dedim kapattım. Geldi gordum ben gorceğimi acıklama yap bana hemen dedim. İspanyolca diziler izliyor. İspanyolcaya merak saldım kursa gidicek param yok şu an bende yabancı sayfalara yorum yaptım ceviriden dil oğrenmek istiyorum diye dedi. Kız beni ekledi Kalıp cumleler konuştuk dedi Gunaydın, nasılsın vs. Mesajlar nerde dedim sildim dedi cok konuşmadık dedi. Aynı şeyi ben yapsaydım veya bir kadın yapsasiz erkekler daha sert tepkiler veriyorsunuz dedim normal mi bu falan. Haklısın sacmalıktı ama gercekten kotu niyetim yoktu falan dedi. Aldatıcak olsam yurtdışından biriyle mi aldatırım hele de yabancı biriyle dilini bilmiyorum ceviriden yazdım Gunaydın'ı bile dedi. Attığım yorumu hatırlamıyorum bile oylesine atmışımdır etiketlediği şarkıyı dinlemedim bile dinlesemde yabancı anlamam dedi. Baya tartıştık bağırdım falan. 1 hafta oldu bu olay yaşanalı kafamdan silemiyorum, Evli bir kadın bir erkek tanıdığı olmayan yabancı bir karşı cinsle konuşamaz, yorumlaşamaz boyle bana gore. Bana guvenmiyo musun dedi mesele guven meselesi değil asla beni aldatmazsın da diyemem dedim Ben seni aldatmam dedi ağladı falan gram icim acımadı ağladığında falan soylemeye gerek yok. 1,5 senelik evliyiz toplam 5 senedir hayatımda daha once bir şeyini gormemiştim ama asla yapmaz da demiyorum cunku oz babam annemi aldattı kac defa boşandılar vs. Soğukluğumun farkında elimde değil hic dokunmasın bana yaklaşmasın istiyorum şu an. Ne yapmam lazım siz olsanız nasıl davranırdınız?