Guncelleme:
Psikiyatri ye gittim major depresyona girdiğimi soyledi ilac tedavisine başladım panik atak gibi kalp atışlarım hızlanıyor mahkeme daha olmadı
Meraba hanimlar. Oncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas kucuk teyze cocukları kuzeniz. Ama farklı ilcelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz duğun oldu benim icimde bi yandan cok şukur dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim kustum. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki cocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun cıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz cocuk gibi aile nereye yonlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur ustume yurur bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince ictiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama cantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma guvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim cunku beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden ustun gormeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kotu konuştu ailem duydu ve tartışma cıktı gelin kızınızi goturun diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi gecirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim cunku koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetci olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da actım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler gorumce gelip al su deli kizini gotur demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi duşurdum bir ay yataktan cıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben uzuldugum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya calıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma uzgunum bu hale neden geldim diye