Merhaba bayanlar ben 8 yıllık evliyim 16 yaşında aile baskısıyla teyzemin oğlu ile evlendim cunku başımıza babam yoktu herkes baba gibi hani uygun gorduler munasip gorduler bizde cahildik kandık dunyanın rengine ldu işte aman nişanlılıktan bugune kadar 9 yıldır hic anlaşamıyoruz 2 tane cocuğumuz oldu ben ilgi istiyorum Sevgi istiyorum dedim beni sever bana bakar ama hic adam işe gidiyor eve geliyor yemeğini yiyor sonra kahveye gidiyor gecenin birinde geliyor coluk Tan cocuktan hicbir şeyden haberi yok ihtiyaclarımızı aksatıyor bunlar normal genel şeyler
Adama karşı hicbir Sevgi merhamet bir şeyim kalmadı benim 2 tane cocuğum var biri 7 yaşında biri 5 yaşında ikisinin doğumuna da kendim yalnız başıma gittim devlet hastanesine doğurdum cıktım ikisinde de benim başımda değildi hastalandım verem oldum herkes moralin bozulmasın diye yanıma gelip sarılırken o adam hep maskeyle yanıma geldi bir tane sarılmadı ben senin yanındayım korkma hicbir şey soylemedi ya bu şekilde davranışlarını artık kaldıramıyorum yapamıyorum boşanmak istiyorum yanımda kimsem yok zorunda evlilik yaşıyorum şu an 25 yaşındayım ve hayata dair hicbir bilgim yok yani 8 sınıftan okulu bırakmışım o kadar cahil kalmışım ki kendime kızıyorum muzik karşı gelemedim nasıl evlendim nasıl oldu hep sorular icindeyim o gunune gittim korkup geri dondu lutfen bana yardımcı olun destek olun yol gosterin cok yalnızım