İyi gunler, size bunu soruyorum cunku ben hissedemiyorum 14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler icin: Hediye beğenmemek

O gunden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi ozel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabiki İnsanın icinden durduk yere bir cicek gondermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan gondermek istiyorum, ondan gelmedikce benim de icimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari cicek ya Allahın ciceği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, cok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi boyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene gecirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde cicekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi ucak denen icat var....neymiş yukseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gucu yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben kucuğum ondan mı boyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme soylemeseydim pişmanım kafam cok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...