Kullanmış olduğum Mi9T civarını satmış bulunmaktayım. 2 Hafta icerisinde Elime bir miktar para gececek ve yeni telefon almak istiyorum. 3 sene once iPhone 6+ ile iOS ekono misini bırakıp Android Ekosistemine gecmiştim fakat tekrardan iPhone Ekosistemine gecmek istiyorum. Aklımda 2 adet telefon var ya iPhone 11 alacağım ya da Yenilenmiş XS Max. Sorularıma gecmeden once şunu soylemek istiyorum 'O telefona o parayı mı verilir', 'Sırf Markaya para veriyorsunuz' diyen arkadaşlardan dememelerini rica ediyorum ve evet, Sırf Apple diye para veriyorum

Oncelikle iPhone 11'n Kamera dizaynını hic sevmiyorum. Pro ve Pro Max'in kamera dizilimi bir nebze guzel fakat X'n kamera dizilimi 11'den cok daha guzel. Pro veyahut Pro Max cok pahalı olduğu icin Aklımda XS veyahut XS Max var. Mi 9T ile Buyuk ekran ve cercevenin cok ince olmasından dolayı 11'den soğumaya başladım. Aynı zamanda 11'i ele alınca Premium hissiyatı olmaması da kotu.

6+'dan sonra IPhone'dan uzak kaldığım icin 11 vs XS vs XS Max arasındaki farka cok hakim değilim. Fiyatları ve Linkleri Sizlere yazıyorum ve Aralarında hangisi alınır diye sormak istiyorum. (2.El veyahut Teşhir, yenilenmiş urunler olması bana fark etmiyor. Şu ana kadar cok 2.el, teşhir, yenilenmiş urun kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Benden once o urune başkalarının dokunması da umrumda olmuyor acıkcası.)

iPhone 11 7999
iPhone XS MAX Yenilenmiş 7.899₺

iPhone XS 8.130₺

Not: Eğer alacağım zaman butcem yetmez ise X alacağım. Şu anlık iPhone X Easycep'te 5600TL.