Konu guncelleme: Kızlar 22 Eylul salı gunu 15.00 da boşandık. 13 dakika surdu bosanmamiz.

Kizlar merhaba sizleri cok seviyorum.

Bilmeyenler icin kisa ozet geceyim coğunuz da biliyorsunuz eski konuları gerci.
6 yıllık evliyim cocuğum yok eşim ilk gunden beri cinsel anlamda hep isteksizdi benimle sevişmek hep stres kaynağıydı onun icin.
Hep bi bahaneler ertelemeler derken terapi filan da aldik pskolojik olarak sıkıntı olduğu soylendi.
Fiziksel bi sorun yoktu eşim benimle hep aile oruntusunu devam ettirmiş ebeveyn yerine koymuş benden bi anne yaratmış vs.
Kısaca terapiler ayrı yaşamak falan da cozum olmadı. Daha doğrusu eşim terapiyi surdurmedi artık bahanelerle bıraktı yine.

Velhasıl gecen hafta bi anda pat diye ben neden davayı acmak icin bekliyorum ki dedim.
Konuştuk eşimle o da nihayet kabullendi artık bu işin olmayacağını ve tamam dedi.
Şu anda anlaşmalı bosanma protokol dilekce gibi kavramlarla uğraşıyorum tanıdık bi stajyer avukat aracılığiyla sağ olsun destek oluyor bana.

Kendimi garip hissediyorum 6 yıl gecmiş 32 yasina gelmisim ne bileyim anlayamadım da ne hissettiğimi acıkcası. Belki resmi olarak bitince cok rahatlayacağım bilemiyorum.
Belki kotu kavgalı bi ayrılık değil ondan boyle uzuldum anlayamadım.
Cocuk gorunce aglayasim geliyor sanki anne olma hakkimi da elimden almis gibi eşim.
Senelerce boyle sorunlarla uğraştım durdum anne olmak istiyor muydum acaba bunu bile anlayamadim.
Bi evimiz var satacağız buraya taşınırken de terapi gormuştuk her şey yoluna girdi sanmıştım bu evde omur boyu yaşarız ilerde olursa da bi cocuğumuz olur diye hayal etmiştim. Bu eve duygusal olarak bağlanmışım sorun maddiyat da değil evin satılacak olması beni kahrediyor.
Icine cok ozendik babam mobilyaci o icine bir suru şey yaptı etti mutfagimi cok seviyordum ne bileyim işte yuvamdı burası uzuluyorum elimde değil maddiyatcı bi insan değilim ama uzuluyorum.

Ve eşim eşya paylaşımı icin bir araya geldiğimizde itiraf etti ben hic evlenmemeliydim bu sorunu biliyordum ama duzelir sandım dedi.
Yıllarca hep bi bahane sunmuştu ilk kez soyledi bunu durustce sana haksızlık ettim 6 yılını caldım dedi .
Evet gunun sonunda bunları duydum en azından cesurca itiraf etmesi de bi meziyet.
Biliyorum bu gecici bi surec daha iyi olacağım hayata daha mutlu aydınlık bi filtreden bakacağım.
Burası iyi ki var girip eski konularımı oluyorum ben nelerle uğraşmışım bana yazikmis be diyorum.
Tanımadığım bi suru insan yorum yazmış akıl vermiş hepsi ne de değerli diye duşunuyorum okurken.
Bi cumle ile bile olsa birine destek olmak hayatına dokunmak ne anlamlı bir şey.
Okuyan herkese teşekkur ederim oyle yazmak istedim işte kızlar.