Merhaba butun sevgili kadın arkadaşlarıma.
Bugun sinirlerimi cok bozan bir konuyu sizlere acmak istedim. Ben 29 yaşındayım, Bundan belki de 12 yıl once falan liseye giderken bir cocukla konuşmuştum, dedemlerle ve yengemlerle aynı sokakta oturuyorlar aynı zamanda yakın koylumuz oluyorlardı. Cocukluk aklım işte, konuşuyorduk o zamanlar MSN ’den falan ama sadece konuşma şeklindeydi , ama hicbir zaman sevgili olmadık, hicbir zaman onunla goruşup buluşmadım. Koyde karşılaşmışızdır en fazla tum diyaloğumuz bundan ibaret yani. Hatta sonra iyice başıma bela gibi sarmaya başlayınca numaramı değiştirmiştim. Ben universiteye başladım, beni birkac kez farklı hesaplardan kendi adıyla eklemişti falan asla kabul etmedim tabi. Neyse gelelim gunumuze, gecen gun yengemlere oturmaya gitmişler , yengeme ben onu cok seviyorum ne olur engelimi kaldırsın demiş. Sesini duysam yeter demiş. Evlenelim benim evim de var ister calışır ister calışmaz nasıl isterse ben ona bakarım demiş. Gecen sene sizin eve geldiler sizin balkonda oturdular ben gordum hatta gittim radyodan son ses ona şarkı actım , rakı koydum işte şimdi anlasın onu nasıl sevdiğimi demiş . Bu arada boyle bi şey yaşanmadı , yengemlere giden ben değildim kimi bana benzettiyse ruh hastası …En son kuzenımın duğunune gelmişti 2016 falandı belkide, onun icin gittim takım elbise aldım ama benim yuzume bile bakmadı cok uzuldum demiş . Bu Arada diğer kuzenım de evlenecek yakında, onun duğunu ne zaman ona geleyim orda onu goreyim en azından demiş …. Ya kanım dondu . Sinirlerim cok bozuldu boyle onu karşıma alıp hakaret etmek istiyorum oyle bi sinir . Bu nasıl bir takıntı, nasıl bir saplantıdır hic gormediğin etmediğin bir insana nasıl bu duyguları bekleyebilirsin ki evlenmek istemek ne demek , sen beni ne kadar tanıdın da evlenmekten soz ediyorsun yA deliricem . Bi de gidip yengeme bunları anlatması falan aşırı aşırı sinir bozucu yani beynini mi yitirdin gidip bunları soyleyecek kadar ? Hicbir yaşanmışlık yok aramıZda… lanet olsun cocuktum işte MSN ’de konuşuyorduk ne bileyim boyle takıntı yapacağını? Lise 3 e falan gidiyordum yA onla konuşurken … hic mi hayatına biri girmedi hic mi sosyal ortamlara girmedin de teee 10 yıl onceki insana taktın kafayı ya delircem. Benim uzun bir ilişkim vardı arkadaşlar , 1 yıl once kadar bitti . Bazen diyorum ki o mu buyu falan yaptırdı da bitti ilişkim , vallahi bu aklıma o kadar cok geldi ki bi kısmetimi mi bağladı bi şey mi yaptı diye duşunuyorum bazen bu takıntıyla ondan beklenir cunku bu. Ayrıldığımızı da oğrenmiş kesin sevinmiştir . Gunlerdir aklıma geliyor cok rahatsız oluyorum , ne bu yani ben biriyle evlenene kadar hayalet gibi beni mi izleyecek bu beyinsiz ruh hastası.