Merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Uzun sure once bir ilişkim olmuştu, duşuncelerimiz uyuşmadığı icin ayrılmıştık. Daha doğrusu ben ayrılmıştım. Bir sure once yeniden benimle iletişime gecti, tekrar birlikte olabilir miyiz dedi. Tam bir şeylere başlamasak da konuşuyorduk ama bana surekli gec cevaplar veriyordu. Doğru duzgun konuşamıyorduk. Sonunda bu rahatsızlığımı dile getirdim. Bana "keyfin bilir ben şu an işim ile ilgili konuşulmak istiyorum, sana daha cok vakit ayıracak birileri yok mu var guzelsin iyisin ama ben şu an bunları duşunemem beklemem dersen sen bilirsin." dedi. İşin gucun rastgelsin deyip konuşmayı kestim. Aynı akşam ozur dilemek icin mesajlar attı, "benim kafam cok doluydu, cok meşguldum biliyorum değişik değişik konuştum." dedi. Ben sabahki mesajlarından sonra samimi gelmediğini soyleyip konuşmak istemediğimi belirttim, duygu somurusu yaptı ama oralı olmadım. O kadar irite etmişti ki beni soyledikleri. Birkac hafta sonra tekrar mesaj attı, ben yine reddettim. Dun yine yazdı, baktım pes edeceği yok bir şans vereyim dedim ama onca zaman hic değişmemiş. Utangac bir erkek kendisi. Aramızda bir seyler başladığında ortak arkadaşımızdan oğrenmiştim benden hoşlandığını, utandığından kendisi soyleyememişti. İlki olduğumu duşunuyorum ondan da pek bilmiyor. Ortaokul cocukları gibi mesajlar atıyor. "Napıyosun?" diyorum, "her zamanki gibi seni duşunuyorum." diyor. Benden de boyle şeyler soylememi bekliyor belli ki ama hic hoşuma gitmiyor. Ben karşımdaki erkeğin daha olgun biri olmasını istiyorum. En basiti sohbet edebilmek istiyorum ama o bile yok. Havadan sudan bile konuşuyoruz diyemem cunku o kadar bile konuşmuyoruz. HÂl eskisi gibi gec cevaplar veriyor ve yazdıkları beni kendine hic bağlamıyor. Konuşmaya başladığımızda benim istediğim gibi biri olacağını soylemişti ama bir insan nasılsa oyle gider onu gordum. Bu saatten sonra da şoyle yap şoyle davran deyip oğretemem bir şeyleri. Konuşup boyle devam edemeyeceğini soylemek istiyorum, zaten ben defalarca soyledim kendisi cok ısrarcı davrandı. Yok olmuyor icimden gelmiyor, istediğim ilişkiyi yaşayacağım biri değil. Ayrılmak istesem ona haksızlık etmiş olur muyum? Kafam bu konuda karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var.