Evet, benim derdim de bu sizden fikir almak istedim.

Nişanlımın evliliğe dair yani duğun, kına, ev doşeme vs hicbir şeye hevesi yok. Maalesef. Kendisinin 2. evliliği olacak bu arada. Bu yuzden mi bilmiyorum.. Neyse soz nişan evde aile arasında oldu zaten ben oyle istedim. Sıra diğer şeylere gelince mesela şunu ne zaman yapalım, şu nasıl olsun vs gibi sorularıma tek cevabı ‘zamanı gelince olur ’, ‘surekli plan mı yapıcaz ’ oluyor.
Benim heveslerim var ilk defa evlenicem dedim kac kere ama ben boyleyim, yapım bu sevmiyorum bu evlilik sureci olaylarını sacma geliyor diyor.

Onun dışında aşırı kıskanc sosyal medyada kim ekli karışır, her şeyi sadece onunla yapayım ister.. tek başıma tatile gitmeme, spora gitmeme vs laf eder.. istemez..
Bana karşı değil belki ama etrafa karşı cok mesafeli bir insan. Goruşmek istemez, samimi olmak istemez.. sadece ikimiz olcaz onun icin. İnsan sevmiyor resmen. Ama ben ailemle de vakit gecirsin, hevesli olsun yada en azından benim hevesli olduğumu algılayıp ona gore davransın istiyorum. Ne desem değiştiremedim. Değiştiremem de sanırım.

Yani kısaca ben cıvıl cıvıl o donuk.. boyle bir ciftiz. Sevdiğim icin goz yumdum elimden geldiğince kıskanclıklarına, hevessizliğine vs ama artık bana da zor gelmeye başladı bu hali. Genel olarak boyle.. Mesela birşey gorurum onunla paylaşırım etiketlerim cevap vermez.. sacma geliyormuş, ne yazsınmış belki onemsiz bir detay ama insan duşunuyor işte. Beraber fotomuz da yok denecek kadar az var profilinde onu da benim zorumla koydu binbir kavgayla Hatasını da kolay kolay kabul etmez. Cok dil dokmem gerekir yani..

İyi yonleri olarakta her derdime koşar, beni hep gormek ister, ilgilenir, eli acıktır, yanyanayken de ilgilidir oper sever.. ama diğer kısımlar duşunduruyor işte..
Ben de cok mukemmel değilim dırdırım vardır, kestirip atmalarım vardır.. ama genelde bu konular yuzunden yapıyorum dırdırı..

Durum bu şekilde.. Sizin tecrubelerinizden faydalanmak istedim.. Boyle omur gecer mi? Yoksa ben mi abartıyorum?