gecen yıl biri ile tanıştım, uzun bir sure mesajlaştık konuştuk sonra buluştuk dışarıda da goruştuk. 5 ay kadar flort kıvamında gitti. Ama cok icice girmedik.. Yani ailelerimizden cok az konuştuk yada arkadaşlarımızdan. Babasının işini , 1 kız kardeşi bir yeğeni olduğunu ve eniştesi ile beraber calıştığını biliyorum. İsimlerini bilmiyorum, onlarla neler yapar nerelere gider, arkadaşları kimler neler yaparlar bilmiyorum. Duşundum de hep yuzeysel, ve o gunumuzden konuştuk, muhabbet ettik..
Goruştuğumuz sure icerisinde bende oda hafta ici akşam 8-9 lara kadar calıştığımız icin, hafta ici cok cok nadir goruştuk, ama c.tesi pazar gunlerini hep beraber gecirdik. 5 ay boyunca neredeyse hep.
Sadece 1-2 kez kuzeni cumartesi buluşmalarımızda bize katıldı. Başka kimsesiyle tanışmadım, yada o benimkilerle.
Esas icime kuşku duşuren şey ise; evini gordum .. Ailesi ile yaşıyor normalde ama ayrı bir evi daha var.. O evde eşyalar tamtakır uyumlu duzgun. Fakat surekli oturulmadığı belli cunku ozel eşya yoktu ortalarda ve buzdolabı da bomboştu.
Bana yazları o evde kaldığını kışları ailesiyle kaldığını soyledi. :/
Bende evimde tek yaşıyorum bu şehirde ama benim evim eksik gedik, ihtiyacımı goren eşyalarım var sadece o kadar.
Onda koşe lambasından tutunda, iki tane su sebiline, balkonunda ki oturma takımına, ikili kahve makinesine kadar aile evi gibiydi.
Ve temizdi...
Ama sıkca da konuşuyor goruşuyorduk.. idare edilemez sanki bu şekilde..
Sizce nereden anlarım oyle bir şeyin varlığını yada yokluğunu??
(tum bunları sormamın nedeni ise, gecen yıl bir turlu bir adım oteye gidemediğimiz icin konuşmama kararı aldım ve kesmiştim goruşmeyi, 3 ay goruşmedim, ama ara ara yazdı, neden boyle oldu ne duşunuyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hic birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten cok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum)