Arkadaşlar ne zamandır telefon almak istiyorum ama bazı durumlardan dolayı alamadım. Bu hafta alacağım gibi gozukuyor. 3 aydır almayı duşunuyordum cunku 5 seneye yakın suredir kullandığım Huawei Mate 10 Lite telefonum mayıs ayında bozuldu. O gunden bugune aklımda olan butce 7 bin TL ama dediğim gibi bazı durumlar oldu ve o 7 bin TL eriyip gitti. S20 FE istiyordum hatta kılıf bakmaya başlamıştım ama nasip olmadı sağlık olsun.
Şimdi ise bu fiyat bandındaki telefonlar cok kısıtlandı. Galaxy A33, nova 9 SE gibi telefonlar var.
Daha once de bir konu acmıştım ve orada da bahsetmiştim diye hatırlıyorum. Samsung'u gayet seviyorum ama her serisini veya her telefonunu değil. S serisini ve a serisinin yuksek modellerini severim ama butcem yetmiyor. A33 ise pek hoşuma gitmiyor neden bilmiyorum Exynos işlemciye zamanında yaşadıklarımdan dolayı cok ama cok on yargılıyım. Ama senelerce Huawei kullandığım ve cok memnun olduğum icin nova 9 SE veya nova Y90 istiyorum. Hem tasarımları hoşuma gidiyor hem de EMUI arayuzunu seviyorum. Telefonda oyun oynamam arada bir belki arkadaşlarla PUBG girersek o kadar. Sosyal medya kullanmıyorum o yuzden kamera performansı cok ama cok kritik değil. Sadece ekrana ve hızlı olmasına onem veriyorum. Huaweielefonların.
7000 TL telefon onerisi
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- 7000 TL telefon onerisi