Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi duşkun değil ama onun icin bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru durust ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkca beni itiyor onceden en ufak kabalıkta ozur dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammulsuz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik cıkar icin demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği cıkar ilişkisi gibi gormuyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon gunlerini değerlendirmek icin mecbur kabul ediyorum. O da sirf uremek icin yapılan eylemden mutlu olmadığını soyluyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye cabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama surekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukca beni cemberin dişina itiyor.