Mantıksız gelebilir anlatacaklarım ama hic iyi değilim bana fikir verirmisiniz lutfen kafam cok karışık nasıl rahatlarım bilmiyorum.
24 şubatta erkek arkadaşımla yakınlaştık ama cinsel birleşme temas olmadı. Sadece penisine dokunmuştum. herhangi bir ıslaklık meni falan yoktu boşalma olmadı. dokunduktan sonra tuvaletimi yapmaya gittim taharat alırken elimi kullandım ama elimi yıkadım diye hatırlıyorum.. elimden vajinama sperm gecip hamile kalma ihtimalim var mı?
24 şubattan iki hafta sonra 10 martta regl oldum. regl şeklim her zamanki gibiydi diye hatırlıyorum. 2. kez reglimi de normalde 8 inde olması gerekirken 4 nisanda oldum erken oldum yani . ama bu regl başlangıcı farklıydı diğer adetlerime gore ilk defa boyle oldu.

Once kahverengi leke geldi sonra gece ic camaşırım tamamen kirlendi rengi bu sefer tam kırmızıydı. Gunduz ise sadece tuvalette kanamam oldu acık pembe pedime akmadı hic. 2. gun gece yine pedim kirlendi ama gunduz pek bir şey olmadı. pıhtı vardı ama az. zaman zaman acık pembe zaman zamanda kırmızıydı. 3. gunde bu şekilde surdu genelde acık pembe. Bugun 4. gundu sabah egzersizle cok az kırmızı kanamam oldu. başka bir şey olmadı. Normalde 5 gun surer adetim. Yerleşme kanaması olabilir mi bu durum. Bir de aşırı midem bulanıyor duşundukce daha cok bulanıyor. Bugunde hamilelik testi aldım 2 tane tek cizgi cıktı. Hamilelik olsaydı cıkarmıydı ne zaman belli olur. Stresten olabilir mi mide bulantısı korkuyorum baya psikolojik mi? kendimi nasıl rahatlatabilirim hamilelik olsa ne zaman belli olur.