Arkadaşlar eşimle cok kısa bir sure once boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de cocuğumuz var.Yaşadığım zorlu gunler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış cok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir ofke icine girdi.Oldurmaya calışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan once ilk ayrıldığımız gunler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gordum. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek gormemeyi sectim. Oğrenilmiş caresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha cok kısa bir sure gecmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış gormem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hic cekinmeden hic utanmadan. Madem boyle bir ciğsin bana neden gosteriyorsun. Bu kadar kotu olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan once vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kotu anıları değil iyi anilari suzerken bu surecte maalesef ki. Toparlanmaya calışırken.. Neden bana bunu yaptı??