Merhabalar hanimlar birkac yıl evvel calıştığım kuruma bir guvenlik gorevlisi geldi surekli bana yaşımı soruyordu bende niyetini anlayıp yaşımı soyledim ve kendisine konuyla ilgili mesafe koydum. benden bir kac yas kucuk bu arada.sonrasinda bana abla diye hitap etmeye başlayınca sorun kalmadığını duşunerek bir abla olarak konuşmaya devam ettim.son zamanlarda evlenmek istediğini belirtiyordu ulu orta tum kurum biliyor yani sadece bana değil.bende yanyana otururken bile ağız kokusu ulaştığı icin ve surekli olduğu ici kırmadan bir abla olarak fırsat bu fırsat diyip bak x dişlerini fırcala kızlar bu konulara onem verir sigarada iciyorsun hem ağız kokusu hem sigara kokusu cok itici bence dedim.bundan birkac gun sonra işten cıktım eve gidiyorum mesaj eve gittin mi? İşle ilgili bir sorun oldu sanıp aradım ne oldu diye hic sordum dedi.neyse yarin tekrar aynı mesaj hayda dedim senin iyi misin iyiyim artik hep soracağım dedi bende bir daha boyle bir sey duymak istemiyorum diyerek mesajlarına cevap vermedim.sonraki gun hayvanları seviyorum diye bana bir hayvan resmi gondermiş cevap vermedim.sadece ise gelince gunaydin iyi akşamlar diyordum is yerinde huzursuzluk olmasın diye.baktım ki ben diyince cevap veriyor bende dun itibariyle dememeye başladım.sizce boyle devam etmeli miyim cok sinir bozucu ayni ortamda kusluk ama şuan kendisinden nefret derecesinde tiksiniyorum.(NEDENSE BIRKAC YASI 1 YAS OLARAK ALGILAYANLAR COĞUNLUK OLDUGU ICIN TEKRAR EDEYIM BIR DEGIL BIR KAC YAS. 6 7 GIBI )