Merhaba kızlar. Nerden başlayacağımı bilemediğim icin direkt konuya gireceğim. 2 ay evvel doğum yaptım dunya tatlısı bir kızım oldu. Annemle bundan evvel normal sayılabilecek bir ilişkimiz vardı ama maddi olarak bircok giderini ben karşılıyordum. Tek bir gun bile şikayet etmedim, gereksiz harcamalarına bile karışmadım mutlu olsun istedim. Herkesin ornek gosterdiği bir evlattım her anlamda.
Doğum yaptığım gun yanımda annem kaldı kendi istediği icin ama o gece bir şey oldu kadına. Bebekle ilgilenmek istemedi, yapamıyor, beceremiyor gibi gosterdi kendini falan. Sabahına 6da eşim ve gorumcemi aradım gelin diye onlar gelir gelmez kacar gibi gitti hastaneden bir daha gelmedi. Biz cıkış yaptık eve gectik gelmedi. 2-3 gun gecti gelmedi. Haliyle ben şoka girdim boyle davranmasına cok uzuldum cok kırıldım lohusa halimle cok yıprandım. İnanamadım beni oyle bırakmasına. 3 gun icin gelen gorumcem sağolsun 15 gun kaldı yardım etti bize. Onlara da rezil etti beni cok kucuk duruma duştum. 10. Gun arayarak gelicem dedi ama o saatten sonra artık cok yıprandığım icin gelme bir daha da arama beni dedim.
Sonuc olarak 2 ay bitti bile. Torununu gormedi.
Ben sezaryen doğum yaptım zordu, ağlaya ağlaya gorumcemden isteyemediğim icin ped değiştirdiğimi bilirim. Doğum travması olarak kaldı bende hala anlamam neden yaptı bunu bana.
Şunu da belirtmek isterim. Ben ondan asla iş beklemedim. Ne gel cocuğa bak dedim ne temizlik ne yemek. Yalnızca eşime ve gorumceme karşı yanımda durmasını bekledim. Kimse iş beklemedi ondan yanlış anlama olmasın.
Size acmamın sebebi neden? Neden boyle davranmış olabilir? Ben mi abartıyorum? Lutfen acık sekilde yorumlayın. Bebeğim ufak olduğundan cevaplayamayabilirim hemen. Sevgiler..