Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak icin uye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve guzel bir işim var calışıyorum. Aynı zamanda da muhendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak icin tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli cıktık ustelik neyse bir kac gun sonra durumuma emoji gonderdi ara ara boyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gorduğu fotoğrafımı kastederek beni cok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gonderdi. Ben tepkisiz kaldım once ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gonul ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra soz sen istemediğin hicbir şeyin icinde olmayacaksın ama seni cok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar boyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde goruşmeyi teklif etti kabul ettim ve goruştuk daha ilk buluşmada beni opmeye calıştı bu beni irrite etti. Ustelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gulumsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını soylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şuphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında cıkan bir problem yuzunden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e dondu dedi. Ben bu aşamalarda coğu kez konuşmak istemediğimi soylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şupheyle gun gecirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da onlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne goreyim evli ve cocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kac gun sonra yuzleştim once guldu sonra ben bir gun seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip acıklama yapmadım sonra baktım goruşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye soyleyemedim bla bla bla....
Ben duygum yok sanıyordum ama oyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, cocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini soyledim. Once ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje odevin ne gibi konuşma amaclı cumleler yazdı. Ama şimdi 13 gundur yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan icin ustelik kandırılan benim neden acı cekiyorum yaaa?